Välkommen att utveckla din golf med oss!

På Borås GK har vi ett mycket erfaret tränarteam. Med stort engagemang och kunskap så hjälper vi dig till bättre golf. Vi jobbar med alla spelare. Från nybörjare till proffs och från ung till gammal. Vi vet att alla kan utvecklas, spela bättre och ha mer kul med sin golf om man tränar regelbundet och tar lektioner. Vi erbjuder: - Privatlektioner - Kurser - Temadagar - Nybörjarutbildningar - Custom fitting (utprovning av klubbor) ...och mycket mer. Hittar du inte det du söker så är det bara att fråga. Vi skräddarsyr träning och utbildning efter dina behov. Vi är redo för att hjälpa dig att spela bättre golf. Välkomna!

Raimo Sjöberg

PGA Professional, Head Pro

Krister Andersson

PGA Professional, Golfstore shop

Jag är född -69 och började jobba som tränare på Borås GK 2002. Innan dess var jag tränare i Norge, närmare bestämt på Vestfold GK mellan 94-01. Sedan -97 är jag även engarerad som coach i Swedish Golfteam Paragolf kat. 2. Ett uppdrag jag brinner lite extra mycket för. Genom åren har jag också haft förmånen att träna 6 olika professionella spelare. 
Jag är också utbildad profesionell klubbmakare och hjälper alla spelare att få rätt anpassad utrustning. För mig är det extra viktigt med kundservice och jag vill förmedla golfglädje i alla åldrar och på alla nivåer.