Nyhetsbrev 2023-03-01
Hej alla glada golfare,

Nu är det mindre än en månad kvar till sommartid och vi kan så smått börja skönja ljuset i tunneln och se fram mot många nya härliga golfrundor på Borås GK. Hoppas att ni är ordentligt laddade för en ny golfsäsong.

Behöver ni en uppfräschning av svingen eller slipa på närspelet så kanske en kurs eller en lektion med någon av våra duktiga tränare är en bra idé. Uppdaterade datum med kurser finns på hemsidan: https://www.borasgolfklubb.se/se/traning/vintertraning och vi fyller på med nya kontinuerligt.

 

INFORMATION GÄLLANDE SHOPEN:
”Peter och Krister har valt att inte driva shopverksamheten vidare i gemensam regi. Man är överens om att gå skilda vägar, där Peter tar över driften av shopen och Krister fokuserar mer på sin Pro- och träningsverksamhet.

Med den här lösningen får klubben en bra helhetslösning med en entreprenörsdriven shop, samt inomhusverksamhet med simulatorer och café. Något som har blivit mycket uppskattat de senaste åren och inte minst visar sig i den ökade aktiviteten som vi upplever året runt nere på Pulsen.

Krister fortsätter med det han brinner för mest, dvs. Pro- och träningsverksamhet på klubben. Kristers verksamhet kommer att gå hand i hand med klubbens övriga verksamhet och han syns och marknadsför sig genom klubbens kanaler på hemsida och sociala medier, precis som vanligt. Lektioner och kurser bokas via Proplanner så fort säsongens lektion- och kursprogram presenteras.

Väl mött fortsättningsvis,

Hälsar Krister, Peter och Emily”.

 

REGELKURS
Är du nyfiken på regeländringarna inför år 2023? Tycker du att dina medspelare alltid droppar “fel”? Vill du lära dig att spara slag genom att kunna de vanligaste reglerna? Oavsett vilka skäl du har för att lära dig mer om golfreglerna så är du varmt välkommen.

Borås GK anordnar en regelkurs där klubbens distriktsdomare, Jonas Pettersson, går igenom golfreglerna. Det blir förutom genomgång även gruppdiskussioner och frågestund. Kursen anordnas vid tre tillfällen vid Pulsen Golfcenter.

Datum:
Onsdag 15 mars kl. 18-20
Onsdag 22 mars kl. 18-20
Onsdag 29 mars kl. 18-20

Anmälan sker genom att senast 12 mars maila namn och golf-id till: jonasy.pettersson@gmail.com

Varmt välkomna!

 

/Regelkommittén

SAVE THE DATE
Helgen 15-16 april kommer det att hända massor med roliga grejer ute på klubben då vi kör en stor Eventhelg med mängder av aktiviteter och happenings, erbjudanden och roliga tävlingar mm.

 

KLUBBRESA TILL SIERRA GOLF

Vi har fortfarande platser kvar och vi önskar att några fler vill starta upp säsongen med oss på Sierra Golf i Polen. Häng på du också. Det blir en fantastiskt trevlig resa.