Info 2022-12-07
Vilken härlig vinterskrud golfklubben täcktes av idag. Tur att vi fortfarande kan träna vår golfsving och spela simulatorgolf i en av Sveriges bästa inomhusanläggningar, on course. Fantastiskt.

Nedan följer lite information om medlemskap, avgifter och betalning mm inför nästa år, 2023.

Vi närmar oss den 10 december som är den sista dagen att ändra sin medlemskategori för kommande år. På Höstårsmötet beslutades om årsavgifterna för 2023. Ni kan läsa mer om alla medlemskap på klubbens hemsida HÄR och maila gärna in ändringar till info@borasgolfklubb.se 

Svenska Golfförbundet stängde ner den gamla GIT (Golfens IT system) den 29 november. Det innebär att alla Sveriges golfklubbar övergår i nya GIT vilket innebär en hel del förändringar, så även för oss. Den stora förändringen som påverkar oss på Borås Golfklubb är hanteringen av årsavgifter.

Din årsavgift kommer fr o m 2023 finnas upplagd i MinGolf, det är där du tidigare har bokat starttider eller kanske anmält dig till en tävling. Du kan logga in på MinGolf via din dator eller mobiltelefon. Vi håller just nu på febrilt med att uppdatera till det nya systemet, föra över uppgifter, lägga upp avgifter mm. Så fort vi har allt klart så kommer vi meddela när det är aktuellt att gå in för att betala avgifterna.

Du som medlem har flera betalningsmöjligheter (betala hela avgiften direkt, delbetala avgiften, använda friskvårdsbidrag etc). Mer information kommer att kommuniceras inom kort.

Hur betalar jag min avgift för säsongen 2023 via Min Golf?
Klicka här för se en film om hur det går till

Vill du få hjälp av oss och/eller betala din avgift på klubben?
Hör bara av dig till oss på kansliet så hjälper vi dig!